window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43097750-2');

GIMNASTIKA

GIMNASTIKA2018-12-10T14:46:45+00:00

Že v rani mladosti je pomembno, da dojenčka, malčka ali otroka naučimo pravilnih načinov elementarnega gibanja, ki služijo otroku kot najboljša popotnica za senzo-motorični razvoj v prihodnosti. Gimnastika je športna panoga in za izvajanje gimnastičnih elementov so potrebni moč, gibljivost, koordinacija, ravnotežje, eksplozivnost, hitrost, preciznost in seveda visoka zbranost.

V T-studiu vpisujemo v naslednje skupine:

GR: MINI GIMNASTIKA (1-3 leta): Vadba, kjer starši vadite skupaj s svojimi malčki. Otroci se seznanijo z elementarnimi načini gibanja (hoja, tek, skakanje, plazenje) in elementarnimi igrami preko zabavnega druženja s staršem in vaditeljem.

GR: MAXI GIMNASTIKA (3-5 let): Tukaj malčki vadijo že samostojno. Spodbuja se socializacija otroka, pri čemer gradimo na motoričnih in psiholoških sposobnostih posameznika. Spoznamo se tudi z žogami, obroči in različnimi športi, vadbo pa končamo z zabavnim gimnastičnim poligonom.

GR: GIMNASTIKA 1 (6-10 let): Razvijamo moč, gibljivost, koordinacijo, ravnotežje, eksplozivnost, hitrost, preciznost in zbranost.

Za pravilen prikaz strani, prosim potrdite uporabo piškotkov. STRINJAM SE