window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43097750-2');

HIP-HOP

HIP-HOP2019-08-14T10:06:57+02:00

Plesna zvrst HIP-HOP je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu. Hip Hop kot plesna zvrst se je v zadnjih letih močno razvila. Naučimo te lahko osnovnega gibanja, party korakov in vse do najbolj zapletenih in zanimivih gibov. Pripravimo te na to, da boš vzljubil-a glasbo in okrepil-a plesno samozavest. Ponekod se zvrsti mešajo s pravimi latino ritmi, spet drugje z disco ali house vodami.

V T-studiu vpisujemo v naslednje skupine:

GRO: HIPHOP MINI (6-8 let): Mladi plesalci se bodo spoznali z osnovnimi gibi hiphopa in zaplesali na najbolj znane hiphop melodije slovenskih in tujih izvajalcev. Dobili bodo občutek za ritem in gibanje skozi glasbo, hkrati pa bodo utrjevali socialne vezi s svojimi soplesalci.

GRO: HIPHOP 1 začetna skupina (9-11 let): Otroci na tej stopnji že osvojijo naprednejše in bolj zapleteno gibanje skozi koreografijo. Spoznavajo se z različnimi zvrstmi hiphop plesa in skozi to utrjujejo svoje gibalne sposobnosti in širijo plesni repertoar.

GRO: HIPHOP 1 nadaljevalna skupina (l.2008-2013): Skupina je namenjena bolj izkušenim plesalcem, saj se bodo v letošnjem letu prvič skupaj podali na tekmovalno pot. Spoznali se bodo s tem, koliko trdega dela prinaša tekmovalna koreografija. A zagotovo se bo izplačalo!

GRO: HIPHOP 2 (12+ let): Čas je za malo zahtevnejše in fizično napornejše koreografije, katere bomo popestrili tudi z novo osvojenim znanjem hiphop in gimnastičnih trikov. V skupini se odpirajo tudi priložnosti za nastopanje in tekmovanje na domačih in tujih prireditvah.

LJ: HIPHOP 1 (6-10 let): Mladi plesalci se bodo spoznali z osnovnimi gibi hiphopa in zaplesali na najbolj znane hiphop melodije slovenskih in tujih izvajalcev. Dobili bodo občutek za ritem in gibanje skozi glasbo, hkrati pa bodo utrjevali socialne vezi s svojimi soplesalci.

LJ: HIPHOP 2 začetna skupina (11+let): Otroci na tej stopnji že osvojijo naprednejše in bolj zapleteno gibanje skozi koreografijo. Spoznavajo se z različnimi zvrstmi hiphop plesa in skozi to utrjujejo svoje gibalne sposobnosti in širijo plesni repertoar.

LJ: HIPHOP 2 nadaljevalna skupina (11+let): Skupina je namenjena že bolj izkušenim plesalcem in plesalkam, saj že pogumno stopajo po tekmovalnih odrih doma in v tujini.

Za pravilen prikaz strani, prosim potrdite uporabo piškotkov. STRINJAM SE